MIELŐTT SZŐLŐMAG ŐRLEMÉNYT VÁSÁROL,
ISMERJE MEG JÓTÉKONY HATÁSAIT!


Tisztelettel köszöntöm, Posta Gergely vagyok a szekszárdi Posta Borház szőlésze, borásza.

A néphagyomány régóta tudja, hogy a mértékletes borfogyasztás óvja az egészségünket. Mi szőlészek azt is tudjuk, hogy micsoda éltető erő van a szőlőben is. Van, aki szüret idején szinte csak szőlőn él.

Évszázadokon keresztül semmire nem használtuk a szőlőmagot. A legújabb kutatások viszont azt mutatják, hogy hatalmas értéket hagytunk veszendőbe menni. A hidegen sajtolt szőlőmag olaj, illetve a szőlőmag őrlemény komoly egészségvédő, egészség helyreállító hatással rendelkezik. Idén borászatunk is előállította első szőlőmag termékeit.

Tudta?

- A szőlőmag antioxidánsokat tartalmaz, amelyek sokkal erőteljesebb hatásúak, mint a szokványos antioxidánsok, mint például az E vitamin, de rendkívül sokfélék is.
- Ezek a rendkívüli antioxidáns vegyületek a környezet legkülönfélébb ártalmaitól képesek megvédeni szervezetünket.
- További jótékony hatások: antibiotikus, tumorellenes, vércukorszint csökkentő, fekélygátló, szív és érrendszert védő és az agy öregedését késleltető hatások

Tisztelettel meghívom egy szőlőmagból készült termékeket felfedező kalandra, kérem adja meg e-mail címét, és email sorozatunkban bemutatjuk saját érzékeszervi, fizikai tapasztalatainkat, szőlőmag termékeket fogyasztók, valamint kutatók, szakértők véleményeit. Mindezt az ismerethalmazt természetesen teljesen díjmentesen kínáljuk Önnek.

Személyes adatait természetesen diszkréten kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki.


KÉREM ADJA MEG ADATAIT
ÉS MÁRIS KÜLDJÜK E-MAILEN AZ ELSŐ RÉSZT!


Vezetéknév*
Keresztnév*
Email*


Adataira nagyon vigyázunk, harmadik személynek nem adjuk ki!