Tavasz a szőlőben Az évet metszéssel kezdjük a szőlőben, ez az egyik leghosszabban elhúzódó munkafolyamat az ültetvényben – érthető is, mivel a termés mennyiségét és a …

A jövő útján Szőlőtermesztésünk során első kézből tapasztaljuk a jelenlegi klíma változás negatív hatásait, az egyre szélsőségesebb időjárás következményeit. A csapadék eloszlása egyre kiszámíthatatlanabb, egyre több …

Hol együnk? Tudjuk, hogy a tökéletes pihenéshez elengedhetetlen, hogy jókat együnk és igyunk – ehhez gyűjtünk össze néhány helyet, amit érdemes kipróbálni Szekszárdon és környékén. Kávé …

Hol aludjunk? Egy felhőtlen hétvégéhez a Szekszárdi borvidéken a jó borok mellett elengedhetetlen, hogy egy kellemes szállásra is szert tegyünk – ebben szeretnénk most segíteni. Különböző …

Bor a Karácsonyi asztalon-avagy mit igyunk az ünnepek alatt Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus …

Tudjuk, hogy megvan a személyes vásárlás varázsa, valamint szeretnénk a kis borboltoknak, szaküzleteknek, bisztróknak és éttermeknek is kedvezni, ezért létrehozunk egy rendszeresen frissülő listát azokról a …

Kóstolj úgy bort, mint a profik! Te is szeretnéd a poharadban pörgetni a bort, hozzáértő megjegyzésekkel illetni és különböző gyümölcsökhöz hasonlítani az aromáját? Ebben a bejegyzésben …

Shopping Cart