Humusz

Humusz

A paradicsomos humusz kóstolóink egyik legkedveltebb mártogatósa. Könnyű elkészíthetősége és ízletessége miatt mi is szívesen készítjük el mind kóstolókra, mind pedig családunk számára.

 Ráadásul nagyon jól variálható, a  paradicsomot bármikor más zöldségre cserélhetjük le vagy fűszerekkel dobhatjuk fel a krémet – az örök kedvenc még is a paradicsomos marad.

Learn More

Csicseriborsó

1 konzerv

Aszalt/friss Paradicsom

2-3 db

Foghagyma

1 gerezd

Oliva olaj

citromlé

Elkészítés

A paradicsomot feldaraboljuk, majd robotgépbe tesszük a csicseriborsóval, és a lereszelt fokhagymával. Alaposan összeturmixoljuk majd citromlével és olajjal lazítjuk illetve habosítjuk. Sót ízlés szerint adjunk hozzá.

Friss kovászos kenyérrel szeretjük a legjobban!

Jó étvágyat!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SimplePay vásárlói tájékoztató