húsvéti_ételek_bor_párosítás_posta_borház_szekszárd

Húsvéti borajánló

Húsvéti Borajánló

A húsvéti fogások mellé is fontos jól bort választani, most ebben próbálunk segíteni:​

A Húsvéti sonka nem hiányozhat a legtöbb ünnepi asztalról – egy közepesen testes, gyümölcsös vörösbor, például egy 2019-es Kékfrankos jó választás lehet mellé, de ha a tormával bőkezűen bánunk, érdemes egy Amfórás Kadarkát vagy rozé jellegű, alacsonyabb tannin tartalmú bort keresnünk, ez esetben nem lövünk mellé egy jó amfórában erjesztett Olaszrizlinggel sem.
A desszertek mellé természetesen édes/félédes bor dukál: szívből ajánljuk a kései Sauvignon blanc-unkat, amit természetes maradék cukra tesz olyan ellenállhatatlanná.
Ha pedig a locsolókat várjuk, cseréljük a pálinkát egy vagány, buborékos Sauvignon blanc PétNat-ra!
húsvéti_ételek_bor_párosítás_posta_borház_szekszárd

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart